Desconfinem Drets i Llibertats (I)

A disposició!!  dilluns 18 de maig, a les 18:30

L’estat d’alarma ha pres una deriva autoritària i repressiva a través de l’ús dels poders de l’estat: s’impedeix el dret a la protesta, hi ha una escalada repressiva i s’imposa de facto un estat d’excepció.

Des d’aquesta denúncia de l’estat d’alarma impulsem un seguit d’iniciatives per aprofundir la discussió i treure la denúncia al carrer: debats on line i una concentració.

El vídeo de dilluns, a disposició

 

Preguntes, comentaris, intervencions a twittwer: @plataforma3o
#DesconfinemDRETSiLLIBERTATS

I. Defensem el dret a la protesta
Dilluns 18. 18:30
La política de prohibició d’actes de protesta ha estat aplicada arreu de l’Estat i contrasta amb la irresponsabilitat del Govern que activa les persones treballadores sense assegurar-ne les condicions sanitàries…

II. Davant la recentralització defensem el dret
Dimecres 20. 18:30
L’estat d’alarma ha imposat una recentralització de l’estat… Fets com el desplegament de l’exèrcit a indrets de Catalunya és una provocació.

III. Aturem la repressió, defensem drets i llibertats
Divendres 22. 18130h
Militars i cossos de repressió allà on calia personal mèdic i investigador. Repressió dels cossos policials: prop del milió de denúncies i amb més de 7000 detencions, llei mordassa. L’estat espanyol encapçala el rànquing de i infectats.

Concentració Plaça de Sant Jaume
Dissabte 23
Creiem imprescindible la recuperació de l’espai públic per a manifestar i exigir el respecte institucional als drets i llibertats, encara que pugui ser de manera simbòlica, com a clausura de la setmana de reflexió, estudi i debat. Exigir la fi de la repressió, el respecte als drets, l’espai públic com eina d’expressió i reivindicació.

Contra la vulneració de Drets Fonamentals a través de l’Estat d’Alarma
#DesconfinemDretsiLlibertats