Taula rodona: La repressió ens afecta a totes

Avui, dimecres 11, a les 11, s’ha realitzat en format seminari web (webinari) l’acte polític previst que tancarà la campanya de tardor d’enguany, 3 d’octubre, SEGUIM LA LLUITA! Contra la repressió i per la defensa dels drets i les llibertats, que te per objectiu acabar amb l’onada de repressió social, política i sindical que estem patint al nostre país.

Taula rodona (webinari):
La repressió ens afecta a totes

Presentació:

Maria Rosa Baya (grup de suport als síndics 1-O):

Rosa Seguí (Xarxa Anti repressió de Familiars de Detingudes)

Aziz Baha (Cornellà sense froneteres)

Mireia Comas (fotoperiodista)

Laura Medina (Irídia)

Koki Gassiot (Plataforma 3 d’octubre)

L’estat actual de la pandèmia a Catalunya ens obliga a fer aquests actes en format no presencial per seguretat sanitària.

Nota: des de la Plataforma 3 d’octubre teníem previst la realització d’aquest seminari web, organitzat des de la Secció sindical dels CAU-iac, des de la UB per donar suport a tots als casos de repressió que s’estan vivint dins de la comunitat universitària i, específicament per qüestions de calendari judicial, al cas dels síndics de 1-O.

Malgrat una autorització inicial, les dificultats que se’ns han generat des de la UB, ens obliguen a renunciar a la utilització d’aquest espai. Des de la P3O lamentem la manca de col·laboració i suport de les persones responsables de la UB al compromís antirepressiu, molt especialment quan aquesta repressió està afectant de forma directe la comunitat d’aquesta universitat.

La Plataforma 3 d’octubre seguirà donant suport a totes les persones represaliades, avui especialment a les de la UB.