Llibertat “Seis de Zaragoza”

6ZApDes de la “3 d’octubre” ens fem ressò de la indignació generada per la sentència de la secció sisena de l’Audiencia Provincial de Zaragoza, publicada fa aproximadament un mes, que condemna a fins a 6 anys de presó per la participació en una manifestació antifeixista; conegudes com los seis de Zaragoza, han estat condemnades per desordres públics i atemptat a agent de la autoritat.

6ZAgSegons la Plataforma de Madres y Padres para la Absolución de los Seis de Zaragoza la condemna s’ha dictat sense fonamentació de les probatòries que podrien implicar la comissió de delicte: ha quedado claro que son inocentes, no hay pruebas incriminatorias (…) han sido condenados sólo por participar en una manifestación.

La manifestació, convocada com a protesta al partit ultra-dretà Vox el 17 de gener del 2019, va ser dissolta per la policia: un centenar de persones van haver de cercar refugi al campus de la universitat de Zaragoza.

Des de la Plataforma 3 d’octubre denunciem aquesta nova sentència repressora, exigim l’alliberament i absolució de les persones encausades i mostrem el nostres recolzament i solidaritat amb les condemnades, amics i familiars.