Violències per infondre terror

punyetesNo sembla casual la gestació de la “notícia” que la fiscalia reclama el processament dels detinguts el passat 23 de setembre de 2019 en el marc del que es va anomenar Operación Judas de la Guardia Civil. No sembla casual que, en apropar-se un nou 11 de setembre, les clavegueres de l’estat tornin a recordar-nos una operació maldestra dissenyada per evidenciar la impunitat en la que es mou l’aparell repressiu espanyol; la generació de la por i la dinàmica de l’escarment.

foto-3671157_2_302x302Quan fins hi tot la Audiencia Nacional, a qui no se li pot atribuir cap sospita d’imparcialitat, considera infundada l’acusació de tinença d’explosius; i és evident que la lluita armada no forma part de l’estratègia del moviment d’alliberament nacional català, s’evidencia que les clavegueres de fiscalia persisteixen en la línia de la intimidació.

El diccionari català-valencià-balear defineix el terrorisme com un “sistema d’intimidació per un seguit de violències que infonen terror”. Aquesta és l’estratègia escollida pels més foscos poders de la neo-inquisició: infondre terror des d’un seguit de violències intimidatòries.

Des de la nostra solidaritat cap a les víctimes de la repressió de la Operación Judas tenim molt clar que, actualment, l’únic terrorisme amb presència a l’estat espanyol és el que sura en la femta dels baixants i cloaques dels sistema repressiu post-franquista.